Region

Svet

Boban Rajović i Verica Šerifović doživeli dramu u avionu!

Verica Šerifović i Boban Rajović doživeli su nedavno pravu dramu u avionu na letu iz Beča za Beograd, kada su iz Austruje do Srbije leteli neverovatnih sedam sati.

Boban Rajović i Verica Šerifović doživeli dramu u avionu!Naime, kada su se približili Beogradu, pilot nije mogao da sleti zbog oluje, pa im je saopšteno da će malo kružiti, a nakon toga im je rečeno da moraju sleteti u Skoplje. Mnogi su pomislili da će avion zbog dugog leta ostati bez goriva, pa su počeli da paniče.

U Makedoniji je takođe bilo nevreme, pa su produžili za Temišvar kako bi se prizemljili. A onda je usledila kap koja je prelila čašu kada su u Temišvaru čekali tri sata da se smiri nevreme i da se avion natankuje kako bi mogao da doleti do Beograda.

Pravdoljubiva Verica se toliko iznervirala da je napravila haos u avionu, insistirala je na tome da putnici dobiju hranu i piće i da se majkama obezbedi mesto na kom će presvući decu. Iznerviranu Vericu jedva je smirio njen kolega Boban Rajović i osoblje aviokompanije s kojom su leteli.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Balkanmedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>