Svet

Region

Eurosong 2013: Naše devojke pevale za Belorusiju!

Iako se "Moje tri" nisu plasirale u finale Eurosonga, u subotu uveče u Malme areni ipak su nastupile srpske pevačice. Ana Mašulović i Marija Lazić bile su prateći vokali Alione Lanskaje iz Belorusije.

Eurosong 2013: Naše devojke pevale za Belorusiju!"U Beogradu je održana audicija na kojoj smo izabrane Marija i ja. Zatim je delegacija Belorusije došla u Srbiju i vežbali smo 15 dana, pa smo probe nastavili u Minsku i Malmeu", kaže Ana Mašulović, koja je nastupala i sa Cecom, Sergejem Ćetkovićem i drugima.

Ana je odlično sarađivala s Marijom Lazić, kao i s trećim pratećim vokalom, momkom iz Južne Afrike. Marija nije imala tremu.

"Ipak, bilo je teško pevati i igrati u visokim potpeticama", rekla je Lazićeva, koja je morala da se ofarba u smeđe, jer je Lanskaja želela da bude jedina plavuša na sceni.

Za saradnju Srbije i Belorusije zaslužan je Aleksa Raifović Zile, koji je osmislio koreografiju. "S kompozitorom beloruske pesme "Solejo", Markom Pelinkom, spojila me je Maja Nikolić", otkrio je on.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>