Region

Svet

Ekskluzivno! Svet Plus na snimanju novog spota Željka Vasića i Dade Glišića! (Foto)

Dva vrhunska pevača iz regiona Željko Vasić i Dado Glišić pripremaju svojim fanovima novi spot i duetsku pesmu koji će ih oduševiti.

Ekskluzivno! Svet Plus na snimanju novog spota Željka Vasića i Dade Glišića! (Foto)Ekipa Svet Plusa prisustvovala je snimanju spota koji rade "IDJ VIDEOS", a u pitanju je ekranizacija novog hita "Australija i Amerika" koji će, zajedno sa spotom kada bude završen, biti premijerno predstavljen.Spot se snima vrhunskom kamerom koja se zove "Arri Alexa", a u njemu će se naći i kadrovi snimljeni helikopter kamerom kojom se upravlja sa zemlje.

Lokaciju snimanja bismo rado podelili sa svima, ali ni nama još uvek nije poznata. Sve što se zna je da let avionom do tamo traje preko 12 sati.Sačekaćemo kraj snimanja, pa se nadamo da će Željko i Dado tada podeliti sa nama da li je spot sniman u Americi ili u Australiji, a možda po malo od oba?

Evidentno je da će ovaj spot biti nešto fantastično, a kako će izgledati kada bude u potpunosti gotov, ostaje nam da sačekamo i vidimo.Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>