Region

Svet

Region

Dragan Marinković Maca u filmu sa Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko

Dragan Marinković Maca dobio je jednu od značajnijih uloga u filmu "November Man" koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Maca će glumiti Rusa, bliskog prijatelja Pirsa Brosnana.

Dragan Marinković Maca u filmu sa Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko



Dragan Marinković Maca dobio je jednu od značajnijih uloga u filmu "November Man" koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Poznati srpski glumac i voditelj pojaviće se uz Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko u ovom akcionom ostvarenju čija se premijera očekuje 2014. godine.

"Maca je jutros odradio probno snimanje i dobio je odličnu ulogu", kaže izvor blizak produkciji ovog ostvarenja, i dodaje: "Marinković bi trebalo da tumači ulogu Rusa, inače Brosnanovog bliskog prijatelja, a pojaviće se u dosta zajedničkih scena s bivšim Džejmsom Bondom, kao i sa Olgom Kirilenkom, ukrajinskom lepoticom (koja se takođe proslavila u filmu o čuvenom tajnom agentu). Inače, ljudi koji su angažovali Macu bili su oduševljeni njegovom glumom u nekim ranijim "ratnim" ostvarenjima, a posebno im se dopala njegova rola iz filma "Neprijatelj" Dejana Zečevića", zaključuje izvor.

Dragan Marinković potvrdio je da je bio na probnom snimanju, ali nije želeo da otkriva detalje o svojoj novoj ulozi.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>