Svet

Region

Ejmi Vajnhaus pokušala samoubistvo sa 10 godina!

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je preminula 2011. godine, navodno je planirala da se ubije kada je imala samo 10 godina.

Ejmi Vajnhaus pokušala samoubistvo sa 10 godina!



Kako stoji u novoj knjizi Kloe Govan "Amy Winehouse: The Untold Story" (Ejmi Vajnhaus: Neispričana priča), pevačica je pokušala da se ubije nakon što je njen otac Mič Vajnhaus ostavio njenu majku Dženis. Autorka navodi da je Vajnhausova bila skrhana zbog rastave roditelja i da se predozirala pilulama.

"Pronašao sam Ejmi kako se uvija u stomačnim bolovima. Pena joj je izlazila na usta i kolutala je očima. Predozirala se pilulama jer nije želela da živi. Rekla mi je da je želela da dugo spava", rekao je prijatelj koji je pronašao pevačicu u trenutku kada je popila lekove.

U knjizi se takođe navodi da je Vajnhausova bila fascinirana "Klubom 27" i nadala se da će mu pripasti kao Kurt Kobejn, Džim Morison, Džimi Hendriks i Dženis Džoplin koji su preminuli sa 27 godina.

"Ejmi mi je uvek govorila da misli da će umreti mlada i da treba da bude članica Kluba 27", rekao je njen frizer Aleks Feden, koji je bio zadužen za pevačicinu prepoznatljivu frizuru, prenose britanski mediji.

Ejmi Vajnhaus je umrla od trovanja alkoholom u 27. godini života.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>