Region

Svet

Besplatan taksi za posetioce koncerta Depeche Mode

U okviru akcije "Ako pijem, ne vozim. Ako vozim, ne pijem" kompanija Tuborg nudi posetiocima koncerta besplatan taksi vaučer ukoliko koičina alkohola u njihovoj krvi bude iznad dozvoljene kako bi se bezbedno vratili kući

Besplatan taksi za posetioce koncerta Depeche Mode



"Tuborg" posetiocima nudi da se testiraju jednokratnim alkometrima. Oni čija količina alkohola u krvi bude iznad dozvoljene granice, dobiće besplatan taksi vaučer kako bi se bezbedno vratili kući. Ostali učesnici u aktivaciji poneće sa sobom uspomenu sa koncerta u vidu zanimljivih "Tuborg" poklona.

"Iako je pred svaki izlazak u grad ili posete koncertima i festivalima, mladima najbitniji provod, uvek treba imati razvijenu svest o mogućim posledicama vožnje pod dejstvom alkohola, koje su vrlo često kobne. Naša akcija ne treba da bude jednokratna poruka samo posetiocima festivala, već i podsećanje svim vozačima da, kada su za volanom, u svojim rukama drže svoj, ali i živote svojih saputnika", izjavila je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija u kompaniji "Carlsberg Srbija".

Akciju su podržali i poznati reper Igor Lazić Niggor, kao i glumac Petar Strugar, koji će i na dan koncerta promovisati odgovornu konzumaciju alkohola i "Tuborg" aktivaciju.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf, Mondo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>