Svet

Region

Roling Stoun: Pet filmova koje treba izbeći ovog leta

Filmski kritičar magazina "Roling Ston" Piter Travers sačinio je listu pet letnjih filmova koje treba zaobići u širokom luku. Prvi na listi "filmova koje nikako ne treba pogledati" je najočekivaniji film godine.

Roling Stoun: Pet filmova koje treba izbeći ovog leta



1. "Veliki Getsbi" Baza Lurmana koji u bioskope stiže u maju. "Leova privlačnost, setovi, kostimi, saundtrek koji nagleda Džej Zi - ništa od svega toga ne može da sakrije činjenicu da se Lurmanov pristup velikom američkom romanu F. Skota Ficdzeralda guši u sopstvenom eksesu"- naveo je Travers.

2. U filmu "Byzantium" (Vizantija) Sirša Ronan i Džema Arterton igraju vampire koji žive u propalom britanskom izletištu. "Ne, ne i ne. Dosta mi je vampira", poručuje Travers za film koji u bioskope stiže krajem juna.

3. "Grown Ups 2" (Odrasli 2) koji u bioskope stiže u julu nastavak je dosadne porodične komedije Adama Sendlera koji treba izbeći, kao i nastavak filma "300" - "300: Rise of an Empire" (300: Uspon carstva). "Zar nisu svi umrli u '300'? Ne budite cepidlake. Holivudska zapovest je da ako je hit, može se ponoviti. Zbog toga nas ove godine čeka još jedna bitka. Sledeće što možemo očekivati je '300: Mamurluk u Vegasu'", ironičan je Travers.

4. "We're the Millers" (Milerovi) u kome Dženifer Aniston i Džejson Sudeikis igraju mamu i tatu. Tu postoji začkoljica - ona je striptizeta koja mu pomaže da prokrijumčari travu preko meksičke granice, a dece nema. "Sama pomisao na to čini me depresivnim", naveo je Travers.

5."Planes" (Avioni) - Pošto je film "Cars" bio hit, pretpostavljam da su Diznijevi animatori pomislili "Hej, zašto ne stavimo krila na te likove i predstavimo ih kao avione". Nedostatak originalnosti je zapanjujuć.

Naravno ovo je samo mišljenje jednog čoveka, a na vama ostaje izbor da li će te ove filmove gledati ili ne. "Upozoreni ste", rekao je Piter.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

film

Povezane vesti:


>