Region

Svet

Žarko Stojanović mora da izdvoji 9.000 evra za potvrdu o seksualnosti

O seksualnoj orijentaciji pobednika pete sezone VIP Velikog brata Žarka Stojanovića mnogo se polemisalo, a pojavile su se i fotografije na kojima se on ljubi sa muškarcem.

Žarko Stojanović mora da izdvoji 9.000 evra za potvrdu o seksualnosti



Nakon trijumfa u pomenutom rijalitiju Žarko nije želeo da govori o svom opredeljenju, ali je rekao da je za fotografije na kojima se ljubi sa muškarcem dobio 9.000 evra, te je uredništvo portala "Gay Echo" rešilo da mu malo "pomogne" tako što su izdali Uverenje o njegovoj heteroseksualnosti.

Prenosimo kompletan tekst sa pomenutog sajta.
 
"Posle velikog broja slika objavljenih u domaćim i stranim medijima gde se grli i ljubi sa drugim muškarcima ima problema da razuveri publiku da nije gej, tako da smo odlučili da mu pomognemo i izdamo ovo uverenje o heteroseksualnosti.

Po prvi put, zbog ekonomske krize u koju smo zapali i zbog prakse da Žarko Stojanović sve radi za novac i ljubi se sa muškarcima za visoke honorare, odlučili smo da mu ovo uverenje naplatimo. Uverenje može da dobije svakog radnog dana od 10 do 17 časova u prostorijama naše redakcije ako sa sobom ponese 9.000 evra za taksu za izdavanje uverenja.

Ovom prilikom pozivamo sve javne ličnosti, kao i građane i građanke republike Srbije koje muči slična muka, da nam se obrate kako bi i oni dobili Uverenje o heteroseksualnosti. Do sada ovo uverenje je izdato Milanu Stankoviću, Mariji Šerifović, Mladenu Raduloviću, Branislavu Banetu Jankoviću, Dejanu Milićeviću, Aleksi Jeliću."

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>