Region

Svet

Žarko Stojanović kupio stan u Beogradu: Nameštaj mi stiže iz Francuske!

Žarko Stojanović, pobednik VIP Velikog brata, još uvek čeka novčanu nagradu od rijalitija, ali se ipak počastio stanom od 85 kvadrata na Slaviji.

Žarko Stojanović kupio stan u Beogradu: Nameštaj mi stiže iz Francuske!"Stan mi je mnogo lep i nije namešten. Useljavam se u septembru", pohvalio se Žarko.

Žarko Stojanović osvaja beogradske klubove (Foto)
Blizanac kaže da ima posebne želje kako želi da izgleda enterijer njegovog stana, a pošto u Srbiji nije mogao da nađe nameštaj u ampri i rokoko stilu, specijalno ga je naručio iz Francuske.

"To što sam ja hteo nema u Srbiji. Sve će da bude onako lepo, ali u roze, crnoj, zelenoj i narandžastoj boji. Ovde ima u samo nekoj "bljak" braon boji, a ja to neću. Ne znam kako se to kaže na srpskom, kao što je imao Luj XIV, takav će da bude", probirljiv je Žarko.

Zvezda rialitija koji se ove nedelje provodio sa prijateljima po prestonici, kaže da mu je najveći problem u životu trenutno kilaža jer se puno ugojio dok je bio u Velikom Bratu.

"Smršao sam baš, mnogo sam se trudio! Još malo i biću opet zgodan. Teško mi je, ali pazim šta jedem", kaže sav ponosan Žarko Stojanović.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>