Region

Svet

Žarko Stojanović pobednik VIP Velikog Brata 2013: Nisam se nadao trijumfu! (Foto)

O njemu je nekada pričala cela Francuska, a sada priča Srbija! Pobednik pete sezone VIP serijala Veliki Brat, Žarko Stojanović, otkriva kako se oseća nakon velikog trijumfa.

Žarko Stojanović pobednik VIP Velikog Brata 2013: Nisam se nadao trijumfu! (Foto)Žarko je istakao da su sve priče o njemu koje su potekle iz francuskih medija nameštene i dobro plaćene, ali i da za Avu Karabatić misli da je dobrica sa kojom će se rado družiti. Ipak, o svojoj seksualnoj orijentaciji, ni reči. Otkrio je i kada mu je bilo teško, sa kime od ukućana će nastaviti da se druži, kako će potrošiti nagradu i kako se oseća nakon pobede.

Pobednik VIP Velikog Brata 2013 je Žarko Stojanović! (Video)
"Osećam se super", rekao nam je pobednik. "Nisam se stvarno nadao pobedi i tokom šoua sam bio ubeđen da će pobediti Dragutin Topić. Kada smo ostali sami nas dvojica, onda sam se ubedio da ću ja trijumfovati. Moj brat Željko i ja samo došli sa zapada i ušli smo u kuću, a niko ovde nije čuo za nas. To je bila veoma teška pozicija za nas u odnosu na ostale ukućane".Na šta ćete potrošiti 50.000 evra?

"Deo ću dati Željku, a većinu našim roditeljima."

Ko vam je sve od ukućana čestitao na pobedi?

"Mislim da su svi. Maje Nikolić se ne sećam, video sam negde da je promenila boju kose. "

Mediji su puno pisali o vašoj seksualnoj orijentaciji i pojavile su se slike sa vašim navodnim dečkom. Vaša majka je izjavila da vas je produkcija francuskog Velikog Brata naterala da priznate da ste gej. Koliko ima istine u svemu tome?

"Sve što ste čuli i pročitali od francuskih medija je namešteno. Svaku priču o sebi sam prodao. Taj momak nije moj dečko, već drug. Pitali su me da snimim fotografije i ja sam pristao. Produkciju je to koštalo 9.000 evra, a to što tamo neko misli za mene da sam gej, e za to me baš briga. Niko me nije naterao da bilo šta uradim."

Otkrijte nam, jeste li gej?

"Ja vas ne pitam šta vi radite u svom krevetu, pa bih moju seksualnu orijentaciju sačuvao samo za sebe."

Da li stvarno mislite da je Ava Karabatić želela da preko vašeg brata stigne do pobede i da je sve odglumila?

"Ja stvarno mislim da je sve to bilo gluma kako bi se na neki način dočepala pobede, ali ne mislim za nju da je loša osoba, čak naprotiv, ona je dobra. Sigurno ću nastaviti da se družim sa njom posle svega. Ona je rođena za šou."

Sa kim od ukućana ćete rado popiti kafu kada euforija oko pobede prođe?

"Sa svima koji budu želeli da se druže sa mnom, ali ako bih morao da biram, to bi bio Milić Vukašinović."Koji trenuci su za vas bili najteži u rijalitiju?


Maja Nikolić odbila da čestita pobedu Žarku Stojanoviću: Veliki Brat je smešan!
"Najteže mi je bilo kada je Milić izbačen. Tada sam se baš rastužio. Za mene posebno težak trenutak je bio kada sam se posvađao sa Željkom tokom javnih nominacija kada je Soraja tanjirom udarila Maju Nikolić."

Da li vas je vređalo kada vas je Maja Nikolić zvala devojčicom?

"Ne, nije. Ništa što izlazi iz njenih usta mene ne može da uvredi."

Koja od ukućanki je vama najlepša, a ko od muškaraca?

"Od žena Soraja i Nevena, a od muškarca sam najlepši bio ja, posle mene Željko jer mi je on brat blizanac."

Željko je rekao da će doći u Srbiju da živi, hoćete li i vi da se vratite u domovinu?

"Moj brat planira da živi ovde, ali ja ne znam šta će biti u budućnosti. Imam već ugovoren projekat u Francuskoj koji se tiče biologije i biću zauzet narednih šest meseci, a posle ko zna, možda se i doselim. Nikad se ne zna. Ma kako bilo, u Srbiji ćete me viđati češće."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>