Region

Svet

Pobednik VIP Velikog Brata 2013 je Žarko Stojanović! (Video)

Stigli smo do samog kraja rijalitija, a pobednik VIP Velikog Brata je Žarko Stojanović koji je osvojio nagradu od 50.000 evra!

Pobednik VIP Velikog Brata 2013 je Žarko Stojanović! (Video)



Takmičari su se za pobedu u Velikom bratu borili čitavih šest nedelja koje su proveli pod budnim okom kamera i gledalaca, a privatnost koje se odrekao, Žarku se isplatila. Na samom kraju u superfinalu ostalo je šest takmičara koji su ispadali sledećim redosledom: Soraja Vučelić, Aneta Nakovska, Željko Stojanović, Ava Karabatić, i zatim u samom finalu Žarko Stojanović i Dragutin Topić Top.

Blizanac iz Francuske nije bio favorit za pobedu ukućanima koji su poslednje dane ovog takmičenja proveli u kući jer je većina njih smatrala da pobedu treba da odnese Topić, ali publika očigledno nije delila ovo mišljenje i svojim sms glasovima Žarka Stojanovića je dovela do pobede i nagrade od 50.000 evra. Žarko je rekao da će nagradu podeliti sa svojim bratom, ali da će pre svega njih dvojica veliki deo novca dati svojim roditeljima.

Posle brojnih svađa, sklopljenih i raskinutih ljubavi i prijateljstava, peta sezona Velikog brata je završena, a iako su nas neki takmičari iritirali, a neki zabavljali, posle šest nedelja emitovanja Veliki Brat će svakako svima nedostajati.



Autor: M.P.
Foto: Svet/Ivan Vučićević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>