Region

Svet

Dečko Ljube Pantović: Sa njenom ćerkom sam u ozbiljnoj vezi!

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice, dečko Ljube Pantović, poslao je tri pisma njenom bivšem suprugu Karađorđu Subotiću, koji je već tri meseca u zatvoru. U njima ga je obavestio da je u srećnoj vezi s njegovom ćerkom, koja ima 16 godina, da to niko ne može sprečiti i da će ostaviti Ljubu čim ona izađe s Farme.

Dečko Ljube Pantović: Sa njenom ćerkom sam u ozbiljnoj vezi!



Prema tvrdnjama njenog strica Srbe Subotića, devojčica  je ostala u drugom stanju s momkom svoje mame. Aleksandar, koji je oženjen i čeka četvrto dete sa suprugom, prvo pismo poslao je dvadesetak dana nakon što je Pantovićeva otišla u rijaliti. Datirano je na 7. april, a mi vam prenosimo samo neke od najzanimljivijih rečenica:

"Ćao, Đole, evo da ti napišem i ja koju reč, mada svu ovu situaciju možda nisi mogao ni da zamisliš... Pomoći ću ti sve što bude trebalo jer je tvoja ćerka, tvoja mezimica ušla u moj život i nikad neće izaći! Idemo svuda gde ona hoće, od splavova do kafića, i znaj da sad ide redovno u školu... Što se tiče nje, nemoj ništa da se sekiraš i nerviraš... Bili smo skoro na Zlatiboru tri dana, bilo je lepo, a ići ćemo uskoro i na Kopaonik jedan vikend...", pisalo je u pismu, a nekoliko dana kasnije, napisao je još jedno.

"Uopšte me ne interesuje šta misliš o njenom i mom odnosu i da li se s tim slažeš ili ne. Ti tu apsolutno ništa ne možeš da promeniš i to dobro znaš. Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vreme. Đole, znaj to! Ljuba je na Farmi i kad bude izašla, reći ću joj za ćerku i mene, nju ću da otkačim odmah."

U trećem pismu Aleksandar Karađorđu ponovo piše da ne bude tvrdoglav i da mu se obrati za bilo šta, a to pismo završava rečima:

"Za sve što ti treba mi smo tu. Toliko od tvog zeta Čabrija - Saše!"

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>