Region

Svet

Ljuba Pantović žestoko! Ide se u zatvor za ono čime se Ana i David bave!

Nije ih štedela! Ljuba Pantović žestoko komentarisala bivši ljubavni par!  Ide se u zatvor za ono čime se Ana Korać i David Dragojević bave!

Ljuba Pantović žestoko! Ide se u zatvor za ono čime se Ana i David bave! Screenshoot/Instagram





Nakon što je naprasni raskid Ane Korać i Davida Dragojevića postao jedna od glavnih tema, Ljuba Pantović nije mogla da odoli, a da se ne naslađuje ovom krahu veze, za koju je oduvek govorila da je sve marketing.


Bivša učesnica rijalitija i bivša Davidova tašta, bez dlake na jeziku rekla je šta misli o njima dvoma, kao i o celokupnoj njihovoj vezi.



"Ja sam to rekla još u "Zadruzi". Oni bi d*pe dali za medije, makar se napisalo i loše. Oni zovu i mole novinare za tekst. Ana svoj posao ne može da promoviše, jer se za taj posao koliko ja znam, ide u zatvor. On kao prevarant isto ne može da radi ništa. Striper iz kluba, a pod velikim znakom pitanja je šta je radio sa muškarcima po Americi."










Setimo se njihovog pokušaja prevare sa autom i nagradnom igrom... Kako oni da se promovišu? Čime? Ko su ti ljudi? - kaže Ljuba Pantović za Srbiju Danas, dodavši da je u njihovoj vezi sve bilo lažno, pa i slika koju o sebi prave na društvenim mrežama kako vode neki luksuzni stil života.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas

Povezane vesti:


>