Region

Svet

Moje 3 na Eurosong putuju 5. maja

Predstavnice Srbije na predstojećem 58. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, putuju u Švedsku 5. maja i poručile su da su naporno radile i da su spremne da daju sve od sebe kako bi što bolje predstavile svoju zemlju.

Moje 3 na Eurosong putuju 5. majaGrupa "Moje 3" će u prvom polufinalu "Eurosonga", 14. maja, izvesti pesmu "Ljubav je svuda" za koju je tekst napisala Marina Tucaković, a kompoziciju uradio Saša Milošević Mare.

Na sceni u Malmeu će imati podršku pratećih vokala Ksenije Milošević, Dunje Vujadinović i Jelene Mitić. Koreografiju je osmislio Miloš Paunović, a kostime Ana Ljubinković.

Devojke su, u današnjem druženju sa predstavnicima medija uoči odlaska u Švedsku, rekle da će njihov nastup na "Eurosongu" biti potpuno drugačiji nego na "Beosongu", da je koreografija mnogo teža i ima više glume. Zadovoljne su i kostimima i najavljuju mnogo iznenađenja.

"Treba dati sve od sebe, imati dobar scenski nastup, ali pevanje je na prvom mestu. Imamo interesantne kostime, dobre prateće vokale i sve će biti odlično", rekla je Nevena Božović i ukazala da su se dugo pripremale, ali da će svega postati svesne tek u Malmeu gde ih, kako su ocenile, očekuje jaka konkurencija.

Izvršni direktor "Pesme Evrovizije - Srbije" Duška Vučinić istakla je da je na Mirni, Neveni i Sari, ali i na celoj delegaciji, velika odgovornost i da će se svi zajedno truditi da ostave najbolji utisak i da se o Srbiji priča kao 2008. kada je to takmičenje organizovano u Beogradu.

"Moje 3" nastupiće pod rednim brojm 16 i time zatvoriti prvo polufinale, a pravo glasanja za srpske predstavnice imaće zemlje učesnice te večeri, kao i direktni finalisti Velika Britanija, Italija i Švedska. Drugo polufinale je 16. maja, a finale 18. maja.

To će biti sedmo samostalno učešće Srbije na "Pesmi Evrovizije".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>