Region

Svet

Veliki Brat 2013: Vendi, Aneta i Slavko direktno nominovani! (Video)

Posle ogromnih preokreta u kući Velikog brata između skoro svih ukućana, došlo je do nominacija.

Veliki Brat 2013: Vendi, Aneta i Slavko direktno nominovani! (Video)Maja Nikolić i Vendi su se pomirile i zaratile sa Avom, Željko je počeo da se "muva" sa Sorajom, Žarko i on su se posvađali, Ava i Milić se zbližili, Slavko više ne zna sa kime je dobar, a sa kime nije, pa je odluka o nominacijama svakome bila komplikovana.

Ipak, Veliki brat im je olakšao izbor. Slavko, Aneta i Vendi prekršili su pravila igre time što su razgovarali o nominacijama pa su ove nedelje direktno nominovani za izbacivanje, a prirdružio im se i Dragutin Topić.

Top je bio vidno iznenađen ovom odlukom pa je prokomentarisao kako je nominovano za izlazak nedelju dana ranije nego što je planirao. Izgleda da je Top očekivao da će doći do finala, a možda i pobediti u borbi za 50.000 eura.

Troje nominovanih, Slavko, Aneta i Vendi, zbog kršenja pravila igra izgubili su pravo da nominuju ostale takmičare, a zajedno sa njima ovo pravo izgubila je i Maja Nikolić koja je kaženjena zabranom nominacija dve nedelje, jer je Maju Volk pogodila tanjirom.

Ove nedelje iz kuće će umesto jednog, biti izbačeno dva takmičara, a ko će to biti ostaje da vidimo u ponedeljak uveče.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>