Region

Svet

Snežana Dakić Mikić: Lekcija stila budućim maturantkinjama (Foto)

Snežana Dakić Mikić i tim stručnjaka profesionalnih šminkera, frizera i fotografa potrudio se da buduće maturantkinje dobiju stručne savete u školi stila - kako da zablistaju na maturi.

Snežana Dakić Mikić: Lekcija stila budućim maturantkinjama (Foto)



Lekciju stila devojkama je u butiku Quiz ponudila Snežana Dakić Mikić, jedna od vodećih modnih novinara kod nas, autorka emisije "Život u trendu".



Tajne šminkanja otkrila je Biljana Ljubičić, zvanični šminker Nouba professional make up, dok je fotografijom vladao Nenad Božidarević. Frizeri salona lepote Wizard pobrinuli su se da devojke na licu mesta naprave frizure koje najviše odgovaraju odabranoj odevnoj kombinaciji.



Tom prilikom Snežana Dakić Mikić izjavila je: "Devojke bi na maturskoj večeri trebalo da izgledaju i osećaju se posebno. Po mom mišljenju, to je prilika za eleganciju, tim pre što je damski stil ponovo u trendu. Važno je da se u tom autfitu osećate udobno, kao u svojoj koži, a ne kao neko drugi, ili kao da ste garderobu i obuću pozajmile od mame ili starije sestre".



"Najbolje će biti da svoj stajling i za ovu priliku prilagodite sebi, svom karakteru, temperamentu i ličnom stilu. Ako ste skloni ekstravaganciji, tako se i obucite, ali ako ste sramežljivi ili povučeni, ne dozvolite da previše razgolićen i upadljiv stil učini da se osećate neprijatno ili suviše izloženo. U svakom slučaju, čak i ako privatno niste, ovo je prilika da izgledate glamurozno i luksuzno, a možda bi to najbolje opisao onaj čuveni engleski izraz "Dress to impress" ili u prevodu "Obuci se tako da zadiviš"."



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>