Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić i Vendi postale drugarice!

Poslednjih dana odnosi određenih ukućana su se drastično promenili, pa su najveći neprijatelji sada postali prijatelji i obrnuto.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić i Vendi postale drugarice!



Maja Nikolić rekla je u ispovedaonici kako joj je žao što je imala predrasude o Vendi, kao i da ju je zagrlila i poljubila. Dodala je da se pojakala zbog svojih prethodnih postupaka, a izgleda da će se ove dve pevačice sada i sprijateljiti.

"Vendi me je prva podržala, prišla je i rekla da ja zaslužujem ulogu Sendi zbog prethodnih događaja, Balkan song kontesta i Hurem, čak je htela da pomiri mene i Anetu", rekla je Maja o svojoj, do skoro suparnici, a sada prijateljici.

Sem njihovog međusobnog odnosa, promenio se i njihov pojedinačni odnos prema Avi. Iako su na početku obe bile Avine velike prijateljice i zaštitnice u poslednje vreme obe su je napadale i ulazile u raspravu sa njom. Vendi je rekla kako je Ava taktičar, a svoju taktiku je pripremila zajedno sa roditeljima, dok ju je Maja otvoreno provocirala pokušavajući da poljubi Željka, a zatim joj rekla da spava sa ljudima za pare.

Možemo samo da pretpostavimo kako će se dalje razvijati odnosi među ukućanima, jer pomirenje između Maje Nikolić i Vesne Vukelić Vendi sigurno niko ne bi očekivao.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>