Region

Svet

Veliki Brat 2013: Slavko postao Sulejman, Maja i Vendi njegove žene! (Video)

Novi nedeljni zadatak koji je Veliki Brat pripremio ukućanima je Sulejman Veličanstveni, po uzoru na popularnu tursku seriju. Slavko Labović je sultan, a Maja i Vendi su njegove žene.

Veliki Brat 2013: Slavko postao Sulejman, Maja i Vendi njegove žene! (Video)



Maja Nikolić dobila je ulogu sultanije Hurem, dok je Vendi pripala uloga Mahidevran. Obučeni u sjajne kostime, koji su se pre svega dopali Maji, njih troje izneli su takmičarima novi zadatak Velikog Brata.

Slavko je ove nedelje apsolutni vladar i svi ostali su njegovi podanici, kuća je njegov dvor, a za kraj zadatka planirano je i venčanje Hurem i Sulejmana, odnosno Maje i Slavka. Ostalim ukućanima danas će biti saopšteno koji je njihov deo zadatka.

Maja Nikolić bila je oduševljena ovom idejom, pa je nekoliko puta i naglasila da jedva čeka venčanje, dok su drugi ukućani uživali u "predstavi". O seriji, kako kaže, zna samo osnovne stvari jer nema vremena da je gleda, pa se raspitivala kod Soraje i Ave o karakteristikama junakinje koju tumači.

Kako će izgledati svečana ceremonija u kući, hoće li biti intriga i spletki kao u "stvarnosti", i šta nas očekuje u VB seriji ove nedelje, videćemo.



Autor: B.B.
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>