Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić: Zaljubljen sam u Soraju! (Video)

Uroš Ćertić je sinoć ispao iz kuće Velikog brata i u intervjuu sa Marijanom priznao da je "malo zaljubljen" u Soraju Vučelić.

Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić: Zaljubljen sam u Soraju! (Video)Naime, Uroš je rekao da se Ava i Soraja dosta razlikuju i da su kao "nebo i zemlja".

"Ava je Ava, a Sara je Sara. Razlikuju se u inteligenciji, pristupu, izgledu", rekao je kaskader. Marijana ga je zatim pitala da li je on zaljubljen u Soraju, a on je odgovorio: "Jesam malo zaljubljen"

On se obratio, kako kaže, najdražim ukućanima, među kojima nisu Maja Nikolić i Ava: "Želim da se obratim najdražim ukućanima... Sari! Saro, vidimo se za četiri nedelje! Maji Volk, Slavku i Ivani! Sindi, čuvaj mi Saru!".

Voditeljka je objasnila Urošu da je Soraja rekla da ima dečka van kuće "Velikog brata" na šta je on odgovorio: "Pa i ja sam rekao da imam devojku, možda je samo lagala", pa je Marijana zaključila: "Znači, oboje ste lagali".

Uroš je izjavio u ispovedaonici da bi voleo da Maja ispadne, a sada je i obrazložio zašto: "Zato što je počela da vređa ukućane, ima dvoje dece i ne želim da to sebi radi".Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>