Region

Svet

Izbačen treći takmičar rijalitija Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić!

Nominovani ukućani bili su Maja Nikolić, Željko i Žarko Stojanović, Slavko Labović i Uroš Ćertić koji je bio nominovan po kazni i izbačen je iz takmičenja!

Izbačen treći takmičar rijalitija Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić!



Uroš je bio kažnjen jer je sa Majom Nikolić razgovarao o nominacijama, što je po ugovoru zabranjeno, a Maja za ovo nije znala pa je mislila da je nominovana nepravedno. Međutim Veliki brat joj je objasnio da su je nominovali ukućani, a ne produkcija.

Kako bi skupili što više glasova i osigurali sebi ostanak u kući, svi nominovani takmičari dobili su 15 sekundi da pošalju poruku svojim glasačima i kažu razloge zbog kojih bi gledaoci trebalo da glasaju za njih.

Odlukom gledalaca koji su glasali iz četiri zemlje regiona, kuću je napustio Uroš Ćertić!

Pored izbacivanja, večeras se razgovaralo o potencijalnim romansama u kući, pa su tako, u slučaju da blizanci ne budu izbačeni, Željko i Ava najavili francuski poljubac. Međutim, iako je danas u ispovedaonici Uroš rekao da bi sa Sorajom mogla da se rodi ljubav ako ne napusti kući, na voditeljkino pitanje na tu temu demantovao je tu izjavu. Izgleda da je Uroš zaboravio da kamere sve snimaju.

Ava je izgleda napokon zaboravila Uroša, pa je na pitanje Marijane Mićić, koga bi ostavila u kući Željka ili Uroša, kao iz topa rekla da bi volela da ostane Željko, a želja joj se i ispunila!

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>