Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić planira ljubav sa Sorajom, a ima devojku?!

Prve večeri u rijalitiju "Veliki Brat" Uroš Ćertić i Ava Karabatić započeli su nešto što je ličilo na vezu.

Veliki Brat 2013: Uroš Ćertić planira ljubav sa Sorajom, a ima devojku?!



Međutim, Uroš nije želeo ništa sa Avom, uz obrazloženje da ga gledaju mama i baka i da "ništa ne bi radio pred kamerama". Usput je dodao da ne može u rijalitiju da započinje vezu sa Avom, jer nije njegov tip devojke, kao i da su različiti kao nebo i zemlja.

Sledećih dana pričao je kako van kuće "Velikog Brata" ima devojku koja piše doktorat i da je ona razlog zbog kog sa Avom ne želi ništa. Od trenutka kada je Soraja ušla u glavni deo kuće, sve vreme provodi sa Urošem, spavaju u istom krevetu, stalno su zajedno, pa je očigledno da se između njih nešto dešava.

Danas je Veliki Brat razgovarao sa Urošem u ispovedaonici i na pitanje ko su mu omiljeni ukućani rekao je: "Slavko, Sindi, Top i Sara, a najviše Sara".

Posle spominjanja Soraje, Veliki Brat pitao ga je kakav je njegov odnos sa njom, na šta je on rekao da su za sada dobri prijatelji, a u slučaju da večeras ne ispadne iz rijalitija i ostane duže u kući, moguće je da će se između njih roditi i ljubav. Takođe je rekao i da bi mu bilo veoma žao da ispadne, jer bi morao da izdrži nekoliko nedelja bez bliskih osoba.

Izgleda da Uroš ni sam više ne zna ima li devojku van kuće ili nema, a neodlučan je i po pitanju toga šta bi radio pred kamerama, a šta ne.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>