Region

Svet

Veliki brat 2013: Izbačen Petrući!

Posle brojnih svađa, ljubljenja i plakanja došlo je vreme i za izbacivanje jednog od ukućana, a ove nedelje to je Branislav Petrušević Petrući.

Veliki brat 2013: Izbačen Petrući!



Marijana Mićić redom je čitala ko od nominovanih takmičara može da se opusti, a oni koji su ostali da stoje i čekaju ishod glasanja bili su Sindi, Nevena i Petrući. Kada je Marijana rekla da Petrući napušta takmičenje, on se pozdravio sa ostalim ukućanima i mirno napustio kuću "Velikog brata".

U razgovoru sa Marijanom Mićić Petrući je rekao kako je očekivao da će on napustiti kuću i da je oduševljen svojim učešćem u rialitiju, ali da mu je žao što je ovako rano ispao samo zato što je ostao nedorečen. Petrući je dodao kako je Ava osoba koju ranije nije poznavao i da joj želi sve što jedan život može da joj pruži.

Pored izbacivanja jednog od ukućana, veče je obeležila i šala na račun Maje Nikolić. Kako je danas prvi april voditeljka se našalila rekavši da je sprovedena anketa u kojoj je učestvovalo preko 40.000 ljudi, a da je rezultatima ankete konstatovano kako je omiljeni takmičar u kući "Velikog brata" Maja Nikolić. Maja je ovu odluku objasnila time što je ona iskrena i bez dlake na jeziku, a na vrhuncu njene euforije voditeljka joj je rekla: "Aprili li li li".

Ava i Uroš imali su imunitet i večeras nisu mogli da budu izbačeni, ali sutra nas očekuje izbacivanje još jednog takmičara pri čemu će svi ukućani biti nominovani pa i članovi opozicije. Voditeljka Marijana Mićić pored izbacivanja najavila je i uključenje još jednog takmičara u šou "Veliki brat".

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>