Region

Svet

Farma 2013: Zoran Jagodić Rule napušta Farmu!

Izborom ukućana i glasova publike nominovani takmičari za izlazak sa Farme bili su Goca Bjelica i Zoran Jagodić Rule koji su se večeras našli u duelu.

Farma 2013: Zoran Jagodić Rule napušta Farmu!



Pre duela Goca je rekla da će joj nedostajati krava, a da joj ne mogu nedostajati ljudi koji su se poneli prema njoj na takav način, ali da im to ne uzima za zlo jer su je shvatili kao konkurenciju.

Rule je rekao da ne brine mnogo i da odluku o tome ko će otići sa "Farme" prepušta glasačima, a u slučaju da to bude on, nikome ne zamera.

Da podsetimo, po pravilima sluge moraju biti različitog pola, a u slučaju da su nominovani takmičari takođe različitog pola, moraju biti u duelu kako muški takmičar ne bi imao prednost zbog svoje snage. Takmičaru koji pobedi u duelu dupliraju se glasovi publike, a zatim se proglašava "farmer" koji napušta takmičenje.

Goca i Rule se nisu baš proslavili u duelu. Ognjen je postavio sva pitanja koje je imao, a Goca je iz duela izašla kao pobednik sa samo jednim tačnim odgovorom, iako bi po pravilu pobednik bio onaj ko prvi skupi pet tačnih odgovora.

Posle dupliranja Gocinih glasova, sa ubedljivom razlikom od 82,63% prema 17,37% ona je ostala na "Farmi", a Rule je napustio takmičenje. Voditeljka je istakla kakvo je stanje bilo pre dupliranja glasova. Naime, Rule je imao 31,5% glasova publike, dok je Goca i dalje vidno vodila sa 68,5% glasova.

Sem izbacivanja Ruleta, danas je u centru pažnje bio i reper Ša koji se zamerio mnogim ukućanima za samo dva dana.

Naime, ukućanke su osule paljbu po reperu nakon što je on izjavio kako su u njega zaljubljene Vesna Rivas, Stanija i Jovana. Stanija je rekla kako joj je sve to smešno, Jovana je vidno potrešena, a Vesna Rivas kaže kako je to samo njegov način da privuče pažnju i poveća sebi šanse za ostanak.

Farma 2013: Stanija spavala sa Filipom?! (Video)
Pored repera, na meti je bila i Stanija zbog njenog sinoćnjeg spavanja u krevetu sa Filipom. Era i Ekrem komentarisali su kako su njih dvoje spavali, a Era je čak demonstrirao zvuke "drmanja kreveta". Ekrem je vidno potrešen zbog ovog događaja, dok Stanija tvrdi kako se između nje i Filipa ništa nije desilo, a Eri i Ekremu je poručila da se smire.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>