Region

Svet

Farma 2013: Jovana i Ša u krizi, Stanija Ekremu slomila srce (Video)

Tmurne dane u Lisovićima, što zbog svađa - što zbog vremenskih prilika, ulepšalo je veče sa pevačima gde je "Farmere" zabavljala i Milica Pavlović.

Farma 2013: Jovana i Ša u krizi, Stanija Ekremu slomila srce (Video)



Farma 2013: Milica Pavlović napravila haos! (Video)
Svi su očigledno jedva dočekali neku promenu, a stanje na "Farmi" i pored pića, igranja i dobre zabave bilo bi previše dobro da bude istina kada ne bi došlo do nekog incidenta. Naime, Ša i Jovana pretrpeli su krizni period u svojoj vezi.

Pored lude zabave kojoj su "Farmeri" sinoć prisustvovali, "Farma" se podelila na klanove. Razlog za ovo je netrpeljiost između nekih ukućana i Stanije, a sve to kao posledica veze koja se rodila između Ša i Jovane.

Ša i Filip su dobri prijatelji, a Jovana koja je trenutno u vezi sa reperom je bivša devojka njegovog druga Filipa, kome to očigledno ne smeta. Međutim, pojavile su se neke varnice između Stanije i Ša, koje su uticale i na prijateljstvo sa Filipom.

U razgovoru sa Stanijom Filip je čuo kako Ša van "Farme" ima devojku već pet godina što je poljuljalo njegov odnos sa reperom. Ovu izjavu demantovao je reperov brat što je regulisalo odnos između Ša i Jovane.

Jovana i Ša već neko vreme nemaju baš najlepše mišljenje o Staniji pa nisu oduševljeni Filipovom odlukom da se združi sa starletom. Sve je počelo kada je Stanija izjavila kako je Ša sa Jovanom samo zbog gledanosti i da uopšte nije zaljubljen u nju.

Farma 2013: Ekrem upao Staniji i Filipu u krevet (Video)
Na sinoćnoj žurci Jovana i Ša izmirili su se i sredili svoj odnos, a Stanija je završila u krevetu sa Filipom. Njoj je bilo krajnje interesantno što je svemu tome prisustvovao i Ekrem koji ih je "uhvatio na delu" pa je sve vreme dok se Ekrem hvatao za glavu umirala od smeha.



Autor: M.P.
Foto: PrintScreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>