Region

Svet

Veliki Brat 2013: Tenzija u tajnoj sobi raste, Maja Nikolić ne podnosi Milića!

U tajnoj sobi kuće "Velikog brata" tenzija je sve veća. Maja Nikolić ne može da podnese Milića Vukašinovića, pa je iskoristila trenutak njegovog odsustva da se požali Soraji.

Veliki Brat 2013: Tenzija u tajnoj sobi raste, Maja Nikolić ne podnosi Milića!



Veliki brat 2013: Sindi i Nevena u žestokoj svađi zbog bivšeg dečka!
"Jesi li videla kako mi se Milić drao pored glave u ispovedaonici? On je za neuropsihijatriju. Treba da izvedu pacijenta, našpricaju ga, pa nek ga vrate za tri dana kad bude normalan", požalila se Maja Soraji. Pevačica je objasnila da joj smetaju Milićeve seksualne aluzije i dodala da se "već na prvi pogled vidi da je on bolesnik".

"Ja sam hrišćanka i neću da udaram bolesnog čoveka, mada je zaslužio. Neka ga sklone. Šta misle, da ja neću da mu odgovorim iz poštovanja? Nemam poštovanja prema matorom perverznjaku", rekla je Maja i dodala da Milića neće ni pogledati kada iz tajne sobe bude otišla u dnevnu sobu, gde su ostali ukućani.

"Ja sam potpisala ugovor sa istim uslovima koje imaju drugi u kući. Neću da trpim debila. Ovo mu je period u životu kada je najpoznatiji, svi pričaju o njemu jer je u sobi sa dve lepe žene", rekla je na kraju Maja. 

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>