Region

Svet

Veliki Brat 2013: Izglasani članovi opozicije - Ava i Uroš!

Sinoćnim ulaskom takmičara u kuću počeo je rialiti šou "VIP Veliki brat". Učesnici su se smestili, dobili instrukcije od "Velikog brata", a negde su se već pojavile i ljubavne varnice.

Veliki Brat 2013: Izglasani članovi opozicije - Ava i Uroš!



Prvi dan boravka u kući učesnici su iskoristili kako bi se međusobno upoznali. Iako je ovo sezona "VIP Velikog brata" mnogi od njih se međusobno ne znaju, a ima i nekih koji ne samo da lično ne poznaju ljude sa kojima će provesti 6 nedelja, već nikad nisu ni čuli za njih.

Veliki Brat 2013: Papreno već prve noći! Ava i Uroš imali seks! (Video)
Prvu noć u kući, međutim, neki su iskoristili kako bi spavali, a neki na drugi način. Naime, kada su se svetla ugasila i neko vreme prošlo, Ava i Uroš koji dele krevet i koji su vidno očijukali na kraju su međusobno udvaranje krunisali seksom prve noći u kući "Velikog brata".

"Veliki brat" odlučio je da će prva nedelja biti u znaku politike, pa je shodno tome podelio zadatke. Pozvao je u ispovedaonicu Bobana Stojanovića, Petrućija i Dragutina Topića i saopštio im detalje zadatka "Vlada Velikog brata" gde će se izabrati vlast i opozicija, a oni koji budu imali sreće da izbegnu opoziciju biće imuni na nominacije.

Maja Nikolić, Milić Vukašinović i Soraja Vučelić, takozvani "tajni ageni" dobili su zatadak da izaberu dvoje ukućana koji će biti opozicija, a Maja je vrlo brzo odlučila da će to biti Ava i Uroš. Njenu odluku podržao je i Milić, dok je Soraja zapravo želela da jedan od članova opozicije bude Dragutin Topić, a na kraju se složila sa kolegama.

Kada je "Veliki brat" saopštio ko ide u opoziciju dao je Avi i Urošu pet minuta da spakuju najpotrebnije stvari i pojave se u ispovedaonici. Ovo dvoje takmičara već na početku izazvali su najveću pažnju i ukućana, a i gledalaca pa je Ava prokomentarisala da je postala deo opozicije jer je svi smatraju konkurencijom.

Šta se desilo u ispovedaonici i šta će biti sa opozicijom još uvek se ne zna, ali pratite naš portal jer ćemo mi pratiti sva dešavanja u "VIP Velikom bratu".

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>