Region

Svet

Sara, Nevena i Mirna spremne za pobedu!

Vežbamo gotovo svakog dana, a s obzirom na to da je pesma brzog ritma, uveliko se radi i na koreografiji, kaže Sara Jovanović.

Sara, Nevena i Mirna spremne za pobedu!



Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, voljom žreba na “Beosongu”, koji će biti održan sledećeg vikenda u studiju RTS, nastupiće pod rednim brojem jedan. Za mnoge ove talentovane devojke su i prvi favoriti, prvenstveno zbog toga što su stekle velike simpatije gledalaca kao finalistkinje “Prvog glasa Srbije”, a poznato je da će srpskog predstavnika na “Evrosongu” izabrati upravo publika putem SMS glasova.

- Naša pesma se zove “Ljubav je svuda”, vrlo je zanimljiva, posebna i brza - kaže Sara Jovanović. - Autori Saša Milošević Mare i Marina Tucaković su se baš potrudili da u pesmi istaknu karakter svake od nas tri i nadam se da će se dopasti publici.

Sara ističe da su njih tri izuzetno srećne što su posle uspeha u “Prvom glasu Srbije” dobile priliku da nastupe na nacionalnom izboru za “Evrosong”, koji će od 14. do 18. maja biti održan u Malmeu.

- Prosto je neverovatno kako nam se stvari brzo dešavaju, vrlo smo uzbuđene i jedva čekamo “Beosong” - ističe Sara. - Vežbamo gotovo svakog dana, a s obzirom na to da je pesma brzog ritma, uveliko se radi i na koreografiji. Iako smo u “Prvom glasu Srbije” mnogo toga pokazale, ovaj nastup će biti veliko iznenađenje za sve.

Povodom komentara da su sve tri zaslužile trijumf u muzičkom takmičenju na Prvoj televiziji, Sara kaže da se možda baš zbog toga svaka od njih oseća kao pobednica.

- Sve tri smo doživele veliki uspeh i dobile pohvale još dok je trajalo takmičenje, tako da sada svi znaju za nas. Nismo se promenile, ostale smo drugarice i presrećne smo zbog svega što nam se dešava. Između nas nema takmičarskog duha i rivaliteta, posebno ne u onom negativnom smislu. Družimo se i zdušno smo posvećene cilju koji je pred nama, a to je što bolji nastup na “Beosongu” - kaže Sara Jovanović, naglasivši da će se posle priče oko “Evrosonga” svaka posvetiti solo karijeri.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>