Region

Svet

Bali-beg gost na koncertu Halida Bešlića: Kupite karte preko našeg portala (Video)

Kako pišu domaći mediji, postoje velike šanse da turski glumac Burak Ozdživit, popularni Bali-beg iz serije “Sulejman Veličanstveni”, bude specijalni gost na koncertu Halida Bešlića u “Kombank Areni” koji je zakazan za 2. mart!

Bali-beg gost na koncertu Halida Bešlića: Kupite karte preko našeg portala (Video)- Halid i Burak su se upoznali pre nekoliko godina, i sada bi turski glumac po prijateljskoj osnovi mogao da dođe u Beograd na Bešlićev nastup. Dobra volja postoji s obe strane, i svi se nadaju da će Ozdživit uspeti da uskladi poslovne obaveze i skokne do Srbije - ispričao je izvor portala blizak organizatorima Bešlićevog koncerta.

Takođe, uveliko se priča i o eventualnom dolasku Buraka Ozdživita u Beograd sa plesnom grupom “Vatra Anadolije”, i prema informacijama telegrafa.rs, pregovori su i dalje u toku, ali je trenutno potpuno neizvesno da li će turski zavodnik zaista krajem marta ili početkom aprila sa čuvenom turskom plesnom grupom nastupiti u Srbiji.

Kupi
Ulaznice
Inače, ovo će biti prvi koncert Halida Bešlića u Beogradu nakon više od 20 godina, a popularni bosanski pevač je pre nekoliko dana predstavio novu numeru “Sijede”, koju je komponovao Željko Joksimović, i koja bi trebalo da predstavlja svojevrsni nastavak hita “Miljacka”.Klikom na "Kupi ulaznice" ovog momenta možete obezbediti sebi karte za ovaj koncert. Požurite, još malo je  karata ostalo.

Autor: Sokol Vuk
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>