Svet

Region

Sajmon Kauel pohvalio ekipu srpskog Talenta

Delegacija muzičkog šoua "Ja imam talenat" predvođena Ivanom Tasovcem boravila je u Londonu, gde se susrela sa idejnim tvorcem jednog od najgledanijih zabavnih šou programa na svetu.

Sajmon Kauel pohvalio ekipu srpskog Talenta



Srpska ekipa bila je pozvana u London zajedno sa još šest delegacija evropskih zemalja koje su trenutno ocenjene kao najbolji realizatori ovog takmičenja. U razgovoru sa srpskim predstavnicima, Kauel je izrazio divljenje naporima domaće ekipe da uz vrlo ograničen budžet, iz sezone u sezonu stvara sve bolji i sve gledaniji televizijski šou kakav je "Ja imam talenat".

Kauel je u jednom trenutku prokomentarisao: "Vi ste takvi borci, baš se vidi da ste uporni". Izrazio je veliko zadovoljstvo onim što ekipa srpskog "Talenta" radi i veoma mu se dopalo što je jedan od članova žirija, Ivan Tasovac, ne samo ozbiljan i cenjeni muzičar već i direktor Filharmonije - kaže delegacija koja se sastala sa Kauelom u Londonu.

Kauel je želeo da sa Tasovcem obavi razgovor iza zatvorenih vrata, koji bi trebalo da rezultira saradnjom između Beogradske filharmonije i producenta za koga se zna da je vinuo u zvezde Leonu Luis, "Il divo", Keli Klarkson...

Poseta srpske delegacije bila je do te mere uspešna da je Kauel odlučio da naš tim pozove i u junu na finale britanskog "Talenta", kada će ponovo razgovarati o načinima kako da se ovaj šou dodatno unapredi.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>