Region

Svet

Raskinuli Kaja i Džunior Džek?! (Foto)

Najavljivano venčanje, početak zajedničkog života i ljubav izgleda su postali prošlost za planetarno popularnog di-džeja Džuniora Džeka i srpsku pevačicu Katarinu Ostojić Kaju.

Raskinuli Kaja i Džunior Džek?! (Foto)



Kajina i Džuniorova veza je, kako saznajemo, u januaru prekinuta. Razlog za rastanak je, prema navodima izvora blliskog pevačici, daljina, koja je dovela do zahlađenja odnosa.

"Kaja i Džunior Džek su se videli poslednji put u januaru, tada je ona bila kod njega i od kada se vratila, bilo je očigledno da tu nešto ne štima. On je od januara non-stop na putu, a Kaja se vratila u Beograd jer nije bilo svrhe da boravi u Briselu, s obzirom na to da ni on uglavnom nije bio tamo. Sve su se ređe i ređe čuli i početkom februara bilo je jasno da je njihovoj vezi došao kraj", otkriva izvor i dodaje da se pevačica i di-džej još uvek povremeno čuju.



"Njih dvoje su u kontaktu, ostali su u prijateljskim odnosima, ali su vezu prekinuli. Mislim da je inicijativa za raskid bila Vitova (Džunior Džek), ali to sada više nije ni važno. Kaja se zbog njegove prezauzetosti poslednjih meseci osećala veoma usamljeno i od kada nisu zajedno u potpunosti se posvetila ćerki i svom poslu u Srbiji", dodao je obavešten izvor.

Kaja je ovu vest prokomentarisala sledećim rečima: "Zamolila bih vas da me sledeći put pozovete kada budete imali tačnu informaciju ili bar onu koja je blizu istine", a da li u svemu ovome ima istine, vreme će pokazati.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>