Region

Svet

Poznati i Feng šui: Stojkovići opremaju stan, a Romana drži žabu kraj vrata

Bojana i Vladimir angažovali su učitelja sve popularnije kineske nauke da im pomogne u uređenju novog životnog prostora.

Poznati i Feng šui: Stojkovići opremaju stan, a Romana drži žabu kraj vrata



Bojana i Vladimir Stojković odlučili su da novi stan od 140 kvadrata, koji su nedavno kupili na Terazijama urede po pravilima feng šuija. Kineska nauka koja stvara životnu ravnotežu poslednjih godina postala je veoma popularna kod nas, pa je i bračni par Stojković poželeo da u novi dom prizove pozitivnu energiju.

- Bojana je angažovala feng šui majstora, koji će joj pomoći u sređivanju svakog detalja u stanu. Po feng šuiju, najvažnija je kuhinja, a i njoj je jer mnogo kuva, pa će na nju posebno obratiti pažnju. Ono što se zna, jeste da će biti u svetlim tonovima - kaže naš dobro obavešten izvor, blizak Bojani.

Inače, stan će, u skladu s gazdama, biti moderan. Nameštaj će kupovati u Beogradu, ali i u inostranstvu. Stojkovići jedva čekaju da se sa Dedinja presele u strogi centar grada.

O feng šuiju u Srbiji se malo znalo sve dok Severinin bivši verenik Milan Popović nije otkrio da živi po principima ove nauke. On je sve svoje nekretnine opremio prema feng šuiju, a na ovaj način stanove su opremili i Vesna Zmijanac, Milan Stanković, Ognjen Amidžić i mnoge druge poznate ličnosti.

Romana Panić kaže da postoji posebna novčanica na kojoj piše milion i koja se treba držati u novčaniku jer privlači novac, a što se tiče žabe kraj ulaznih vrata kaže da joj je to džaba kada kroz ta vrata samo žapci ulaze, a nikako neki princ.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>