Region

Svet

Aco Pejović pobedio strah od aviona

Iako je intresovanje za njegove koncerte u Australiji bilo veliko, popularni pevač Aco Pejović, godinama je  vešto izbegavao da otputuje u zemlju kengura, jer nije smeo da provede više od 20 sati leta, zbog njegovog straha od letenja.

Aco Pejović pobedio strah od aviona



Ipak ove godine nije odbio poziv organizatora da nastupi u većini velikih gradova Australije, pa je poznati pevač proveo sedamnest nezaboravnih dana!

„Navikao sam da u avionu provedem najviše tri i po sata, pa se takvih letova po Evropi ne plašim, ali Australija je nešto drugo. Užasavam se na samu pomisao da više od dvadeset sati treba da provedem u vazduhu. Iako je taj strah i sada bio prisutan, više nisam mogao da odlažem odlazak, pribrao sam se i prihvatio poziv organizatora. Da budem iskren, uz dve tablete ''bensedina“ i flašu viskija uspeo sam sve to da podnesem. Samo tako sam mogao da potisnem strah koji me je obuzimao“- rekao je Aco.

Organizatori su se potrudili da Pejovića dočekaju kao veliku zvezdu, pa je tako Aco imao rezervisane sobe u najluksuznijim hotelima.

“Moram da pohvalim organizatore, Željku i Nenada. Zaista me ovako nikada niko nije dočekao. Do sada sam mislio da je Barselona najlepši grad na svetu, ali sada je to Sidnej. Oduševljen sam svime što sam video. Posetio sam poznatu „Operu“, za koju kažu da kao i da nisi bio u Sidneju ukoliko je ne posetiš. Tamo sam slušao razne muzičare. Takođe sam video čuveni akvarijum. Ne mogu da vam opišem osećaj kada ti iznad glave prođe ajkula od sedam metara. Nije mi bilo svejedno kada sam video čeljusti te morske nemani”, iskren je Aco.



Aci  je ovo bilo prvo duže odvajanje od porodice,pa su mu njegova supruga Biljana, kćerke Marija, Magdalena i Iva mnogo nedostajale. Kaže da se s puta vratio sa mnogo poklona za svoje četiri princeze. Sebe je častio samo profesionalnim fotoaparatom. Po povratku, Aco se posvetio promociji svog novog albumu.

“Napraviću promociju u jednoj vinariji na Oplencu. Nikada nisam bio zadovoljniji pesmama, a do 20. avgusta imam zakazane nastupe po Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Posle toga odlazim sa porodicom na odmor. Još nismo odlučili gde ćemo putovati, ali nije isključeno da automobilom odemo u Francusku”, kaže za kraj Aco.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>