Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević otkriva šta voli da radi nedeljom

Glumica Mirka Vasiljević vratila se ubrzo posle porođaja na "daske koje život znače", u matičnom pozorištu "Boško Buha", a odnedavno snima i seriju reditelja Dragoslava Lazića "Zvezdara".

Mirka Vasiljević otkriva šta voli da radi nedeljom



Poznato je da glumcima posao ne dozvoljava da nedelju uvek provedu kao "sav normalan svet", pa su u tom smislu interesantna i Mirkina razmišljanja o poslednjem danu u sedmici - kako ga je nekada provodila, a kako to čini danas.

"Ne volim taj dan ili bar nosim takav utisak od vremena kada sam išla u osnovnu, pa u srednju školu i kada sam ceo dan učila i pripremala se za narednu sedmicu", kaže nam Mirka Vasiljević.

"Imala sam sreću da se rano počnem baviti glumom, koja mi je promenila ritam življenja. Sa početkom snimanja serije "Ljubav, navika, panika" popustio je taj ustaljeni period, kada mi je nedelja bila rezervisana isključivo za učenje i kada sam već oko devet morala da legnem u krevet. Sve što sam starija, odnos prema nedelji se menja. Danas mogu da je posvetim porodičnim okupljanjima, jer nedelja može da bude dosadan dan. Ljudi se povuku u kuće i nema užurbanosti koja se vezuje za ostale dane u sedmici. Ako nemam snimanja i ako je lepo vreme, nedelju koristim kako bih sina izvela u šetnju", rekla nam je Mirka Vasiljević.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>