Region

Svet

Maca: Miloš poziva narod na linč

Dragan Marinković Maca ponovo je napustio studio tokom emisije "Narod pita", revoltiran Miloševim izjavama uperenim protiv njega.

Maca: Miloš poziva narod na linč



Maca tvrdi da Miloš Bojanić plasiranim izmišljotinama namerno huška javnost da se obračuna sa njim. "Miloš mi stalno u usta stavlja neke replike koje nisam rekao i na taj način javno poziva ljude koji ga podržavaju da me linčuju. On me kao čovek uopšte ne interesuje, a iz emisije sam izašao sam zato što je cela priča izgubila formu, smisao i ukus. Ja sam dva rata preživeo i meni je dosta tih nacionalističkih i fašističkih priča. Uvek sam za to da se šalimo, zezamo, sukobimo mišljenja, ali u svemu treba imati granice", izjavio je Maca.

Bojanić poriče da Maci želi da naudi: "To što je Maca otišao iz studija, samo pokazuje njegov kukavičluk, kao i to da ne sme istini da pogleda u oči. Ne pozivam narod da ga linčuje, niti mu stavljam u usta ono što nije rekao. Sve je snimljeno i narod je imao priliku da vidi i čuje šta je on govorio na Farmi. Ako mu se nešto i dogodi, biće to isključivo njegovom krivicom".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>