Region

Svet

Zorica Marković iskreno o svim zadrugarima, ipak meta joj je Saška Karan!

Zorica Marković je ponovo pozvana da se pridruži rijaliti igračima. Prokomentarisala je iskreno o svim zadrugarima, ipak meta joj je kako kaže Saška Karan.

Zorica Marković iskreno o svim zadrugarima, ipak meta joj je Saška Karan! Screenshoot Youtube



Pevačica misli da su Saška Karan i Lepi Mića previše zatalasali i da nemaju ni obraza ni stida. Misle da je to njihov rijaliti, a Saški svakako treba skratiti rep, kaže Zorica, jer je "čačkala" i prešla sve granice. Smatra da Saška sve radi na silu, kako bi ostavila utisak, pa ako bude sledećeg rijalitija da ponovo bude pozvana: "Ona mi je baš onako cilj ako uđem" - odlučna je Zorica.

Osvrnula se i na Kijinu situaciju, s`obzirom da je ranije javno stala na njenu stranu: "Imala je veliku šansu da bude jedan od glavnih favorita da nije otišla u krevet sa Filipom, i to na veoma sraman način. Tresu onu kuću, hoće da se sruši sve… Stvarno sam se razočarala u svakom smislu reči. Ja Filipa volim, ali njemu je svejedno da li je s Kijom, Mijom, Macom, Cucom. Kija je veoma nisko pala, obrukala se baš, ispade ova što otima muževe bolja od nje". O Slobi nema neko lepo mišljenje, kaže da je mamlaz i da ne zna gde je došao, a gde je pošao, dok o Luni kaže da ona ima neku svoju prošlost koja ju je obeležila. Žao joj je što Kija nije izdržala do kraja: "Pokazla je da je nestabilna i baš je ljosnula. Gore je to što je ona uradila nego Luna i Sloba. Ljubomora je bila prisutna dosad kod ove male, ne znam kako se zove, nisam sigurna da joj je kršteno ime Luna. Ni prezime joj nije Đogani nego Gazmen, koliko ja znam. Ne volim ljude koji skrivaju svoj identitet."

Zorica Marković, kao i dobar deo gledališta smatra da je veza između Andrije i Kije izmišljenja ali i da postoji mogućnost da je Sloba gej i da mu je možda zbog toga i pukao brak. 

Što se tiče Mace, kaže da se na nju sažalio veliki broj ljudi jer ima tužnu životnu priču i jadnu facu: "I od gorih devojaka se naprave lepe, pa bi mogla da poradi na sebi ako hoće da se bavi tim poslom. Poštujem ljude koji nju podržavaju, oni su za poštovanje a ne Maca. Da nije njih, šta bi ona jadna."

Miljana Kulić joj se dopada, smatra da je rijaliti igrač broj jedan, iskrena, realna, ume da poklopi sagovornika na kulturan način. O Gordani Džehverović misli da je od onih žena što se svađaju na selu preko tarabe, takvu i boju glasa ima i kad krene, ne prestaje: " Nije pristrasna kao majka, lepo je vaspitala Teodoru, ali ova mala je drčna do zla boga."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>