Region

Svet

Nemanja i Milena: Naša ljubav je jača nego ikada

Učesnici druge sezone rijaliti programa "Farma", Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić otkrivaju da je njihova ljubav jača nego pre, a u isto vreme Vlada Stanojević najavljuje tužbu.

 Nemanja i Milena: Naša ljubav je jača nego ikada



Na pitanje kakav je bio njihov odnos po izlasku iz "Farme", Nemanja i Milena za "Blic" kažu: "Izašli smo i videli šta nas je sve sačekalo, šta se pisalo, posebno o mojoj porodici i nije mi bilo prijatno, ali šta da se radi. Nakon svega, sređujemo utiske, a što se tiče ljubavi, ljubav je jača i kao da smo na početku veze. Ojačali smo, spojile su nas loše stvari ", na šta Milena dodaje: "Neverovatno, ali istinito, opet smo se zaljubili".

Što se tiče njihove zajedničke budućnosti, Nemanja i Milena maštaju o bebi: "To je nešto najlepše što mladom paru može da se desi. Ali, u pravo vreme. Mislim da sada nije pravo vreme", kaže Nemanja, a zašto je to tako...

"Trebalo bi prvo da vidimo šta će biti sa poslom. Kako će ići sa poslom, da li će biti neki hit ili da nešto drugo radimo. Nije problem, ja sam živeo i pre Granda i pre pevanja. Želimo da stanemo na noge i da se oporavimo. Oboje smo ugovorom vezani za Grand. Za to mesto smo se izborili takmičenjem, Milena devet, a ja sedam meseci. Nismo ušli ničijom zaslugom, niti preko veze, osim zahvaljujući sebi i publici koja je glasala. Ako Saša Popović i ta publika koja nas je gledala kažu da mi treba da izađemo zato što smo se posvađali dva, tri, pet, deset puta za tri meseca, nije nikakav problem".

U isto vreme, jedan bivši farmer Vlada Stanojević, najavljuje tužbu zbog uvreda koje su izneli na njegov račun, nazvavši ga, između ostalog, homoseksualcem.

"Pravdu tražim na sudu i verujem da će tužba protiv Nemanje i Milene biti podneta već sledeće nedelje. Veliki deo materijalne odštete koji budem tražio otići će u humanitarne svrhe. Po izlasku sa Farme nisu me pozvali, niti sam očekivao da to urade. Rekli su mi šta misle o meni i sa takvim ljudima ne želim da imam nikakav kontakt", rekao je voditelj Pinka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>