Region

Svet

Jelena Karleuša: Duško i ja usvajamo dete!

Posle mnogo novogodišnjih nastupa, Jelena Karleuša je za doček 2013. godine rešila da napravi rez i ostane kod kuće i proslavi ga u krugu porodice.

Jelena Karleuša: Duško i ja usvajamo dete!



Jedna od najpopularnijih i ujedno najosporavanijih žena na Balkanu u najluđoj noći biće sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom, a odmah nakon novogodišnjih praznika pop diva se vraća stvaranju i realizaciji planova, među koje spada pravljenje, ali i usvajanje deteta! Naime, kako je otkrila, pevačica namerava da u narednoj godini proširi porodicu.

"Kao majci, jedino što mi je bitno jeste da mi deca budu zdrava. Mužu ću poželeti zdravlje i nastavak blistave karijere, a sebi da imam dovoljno snage da realizujem najspektakularniji koncert ikada viđen na ovim prostorima, i to na Ušću", kaže Jelena i dodaje:

"U Novoj godini, pored koncerta, poželela bih sebi i jednu bebu. Duškova želja je da mu rodim sina, tako da ćemo u 2013. intenzivno raditi na tome, a moja dugogodišnja želja je da usvojimo jedno dete, kome bi od života napravili bajku. Imamo sve uslove za to, primerni smo građani ove zemlje bez ijedne mrlje. Nije mi bitan ni pol ni boja kože. Nije mi bitno ni da li je dete zdravo ili s posebnim potrebama. Nadam se da će nam želje biti ispunjene."

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>