Region

Svet

Martina Vrbos spava kod Cece! (Foto)

Hrvatska pop zvezda Martina Vrbos poslednju nedelju godine na izmaku provešće u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti, tačnije u hotelu "Ramada Aqua world resort", inače omiljenom resortu srpskih zvezda.

Martina Vrbos spava kod Cece! (Foto)



Martina je za boravak u glavnom gradu Mađarske izdvojila popriličnu sumu novca, a odmor će provesti u Cecinom apartmanu, jednom od najlepših kojima raspolaže ovaj hotelski kompleks.



Podsećanja radi, uprava ovog hotela je pre nekoliko meseci odlučila da jedan od najlepših apartmana imenuje po Svetlani Ražnatović,  a pored Cece ista čast je ukazana i Enrikeu Iglesijasu, Džej Lo i drugim svetskim zvezdama.



Martina je na izmaku veoma uspešne, ali i poprilično burne godine, želela sebi da priušti odmor iz snova, a kako pevačica voli aktivan odmor, vreme tokom dana će provoditi uživajući u vodenim vratolomijama najvećeg zatvorenog evropskog akva parka, ali i termalnim bazenima koje, kako kaže, obožava.

"Ne bih izlazila iz tople vode, to me jako opušta! Videla sam slike apartmana i to je upravo ono što sam želela. Znam da nosi Cecino ime i drago mi je da ću boraviti upravo u njenom apartmanu", kaže Martina Vrbos.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>