Svet

Region

Bred Pit u krizi srednjih godina?

Glumac Bred Pit, koji je nedavno napunio 49-tu, u krizi je srednjih godina, tvrdi izvor blizak glumcu.

Bred Pit u krizi srednjih godina?



Već dve decenije Bred Pit je jedna od najvećih filmskih zvezda, glumac koji je igrao u savršenoj kombinaciji bioskopskih hitova i nezavisnih filmova. Ali, posle neuspele reklame za "Chanel", holivudski insajredi počinju da šapuću nezamislivo - Pitova zvezda počinje da bledi, piše tabloid "Sun".

Neimenovani izvor blizak glumcu tvrdi da je Pit, koji je nedavno napunio 49 godina, u krizi srednjih godina. Za razliku od prosečnih muškaraca kod kojih se ta kriza ogleda u želji da kupe sportski automobil, voze motor ili prevare ženu sa mlađim, seksi modelom, kod Pita - koji je veren glumicom Anđelinom Džoli - reč je o tome da nije osvojio Oskara.

"Nije u dobrom raspoloženju trenutno. Bliži mu se 50. rođendan i razapet je zbog one jezive reklame za 'Chanel' u kojoj liči na parodiju sebe, a on nije navikao da bude meta šala. Bred ima visoke standarde i očekuje najbolje kada je reč u poslu. Iskreno govoreći, njegovi poslednji filmovi su bili uspešni - samo ne dovoljno uspešni po njega", rekao je neimenovani glumčev prijatelj.

Isti prijatelj je rekao i da je Bredu Pitu veoma teško što nije dobio Oskara za ulogu u filmu "Formula uspeha" kao i zbog toga što ga je na poslednjoj dodeli Oskara nadmašila noga njegove partnerke Anđeline Džoli koja ju je sve vreme pokazivala.

"Da vas nadmaši noga vaše verenice nikada nije dobro za ego, a on je i odavno sebi postavio za cilj da dobije Oskara pre 50. a to se sada neće dogoditi", dodao je isti izvor.



Ova godina bila je, navodi britanski list, profesionalno izazovna za Pita - priča se o mogućoj nominaciji za Oskara za ulogu u filmu "Ubij ih nežno", iako je on propao u bioskopima.

Takođe, Pit je veći deo godine proveo pokušavajući da vrati u život zombi film "World War Z" koji je trebalo da bude prikazan ove godine, ali je pomeren za leto 2013. U filmu Pit glumi zaposlenog u UN koji putuje svetom posle zombi apokalipse. Očekivalo se da će film doneti novinu u žanr, i možda čak i nominacije za nagrade, ali se ispostavilo da će se pokazati na leto zajedno sa drugim letnjim hitićima.

Film je imao mnogo proglema sa scenarijom, a sam Pit je u sukobu sa rediteljem Markom Fosterom.

"Ovaj film je noćna mora za Breda. Ide iz krize u krizu i svi se okreću njemu da to sredi - kao što je učinio sa 'Formulom uspeha' i pretvorio je u takmaca za Oskara", rekao je jedan insajder.

U Holivudu se šuška i da se Pit posvađao sa rediteljem Endruom Dominikom zbog slabe prođe filma "Ubij ih nežno", kao i da se vodeći muški magazini sve ređe odlučuju da glumca stave na naslovnu stranu.

I na privatnom planu Pitu ne cvetaju ruže. List navodi da je glumac već godinama "tampon zona" između Anđeline Džoli i svoje majke, kao i da mu nikako ne odgovara što Džolijeva želi da se sa decom presele u Evropu.

"On je rođen u ruralnoj Oklahomi i u srcu je dečak - voli da gleda sport, pije pivo i smeje se glupim šalama, a to nije nešto što se Anđelini dopada. Takođe, ne želi da se preseli u Evropu već želi da decu podiže u Los Anđelesu gde mu je najprijatnije", rekao je obavešteni izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>