Region

Svet

Region

Odabrani dvojnici Sulejmana i Hurem

Alan Aličić i Sabina Panjeta izabrani su za balkanske dvojnike sultana Sulejmana i sultanije Hurem, likova iz serije "Sulejman Veličanstveni", na takmičenju OBN televizije.

Odabrani dvojnici Sulejmana i Hurem





Žiri, koji su sačinjavali urednik ove televizije, portparol i fotograf, uzevši u obzir komentare i na društvenoj mreži Facebook, proglasili su Aličića i Panjetu kao najsličnije glumcima Halitu Ergenču i Merijem Uzerli.

Žiri je nagrađane kandidate Aličića i Panjetu nagradio putovanjem u Istanbul za Novu godinu.

U izjavi za agenciju Anadolija, dvojnici likova iz sve popularnije serije, nisu krili svoje oduševljenje.

"Mnogo sam uzbuđen, ne znam kako da to opišem. Porodica i prijatelji su takođe uzbuđeni kao i ja. Otkako su saznali da sam pobjednik, telefon stalno zvoni. U Istanbul ću naravno povesti suprugu", rekao je četrdesetdvogodišnji Alan Aličić, radnik građevinske firme iz Tešnja.

Tridesetosmogodišnja diplomirana pravnica iz Sarajeva Sabina Panjeta istakla je da je potajno priželjkivala pobedu.

"Uzbuđena sam i presrećna. Gledajući seriju, nalazim sebe u nekim njenim osobinama, spremna sam na sve da dođem do svog cilja, ali, ipak, nekim normalnim sredstvima. Svi su me podržavali, porodica, kolege, prijatelji. Zaista sam presrećna", kazala je Panjeta, dodavši da će na putovanje u Istanbul otići sa suprugom.

Televizija OBN, koja emituje seriju "Sulejman Veličanstveni", organizovala je takmičenje za izbor dvojnika glavnih likova serije na koji je pristiglo 310 prijava iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Autor: S.P.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>