Svet

Region

Grin dej u maju sledeće godine nastupaju na Kalemegdanu (Video)

Kalifornijska rok trojka „Grin dej“ održaće prvi koncert u Beogradu nedelju dana posle grupe „Dipeš mod“, maja sledeće godine.

Grin dej u maju sledeće godine nastupaju na Kalemegdanu (Video)Kalifornijska rok trojka „Grin dej“ potvrdila je u ponedeljak da će održati svoj prvi koncert u Beogradu nedelju dana posle grupe „Dipeš mod“. Vlasnici pet „Gremija“ i 11 albuma, prodatih u 65 miliona primeraka, nastupiće 27. maja, u Donjem gradu na Kalemegdanu, u okviru drugog „Belgrejd koling“ festivala.

Biće to njihov jedini koncert u regionu, na aktuelnoj stadionskoj turneji na kojoj predstavljaju trostruki album „Uno! Dos! Tre!“. U Evropi će svirati još samo u Engleskoj, Nemačkoj, Belgiji, Holandiji i Rusiji.

„Grin dej“ su u ponedeljak na svom zvaničnom sajtu objavili datum beogradskog koncerta i napisali da će prodaja karata početi u sredu 19. decembra. Na pitanje koliko koštaju ulaznice, iz makedonske „Avalon produkcije“ poručili su da će to saopštiti u sredu, zajedno sa najavom koncerta još jednog velikog benda.Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>