Region

Svet

Izgoreo restoran Ivana Ivanovića i Marije Kilibarde! (Video)

U restoranu "Central park" u Pariskoj ulici u Beogradu, čiji su suvlasnici, između ostalih, voditelji Ivan Ivanović i Marija Kilibarda, izbio je požar oko 17 sati.

Izgoreo restoran Ivana Ivanovića i Marije Kilibarde! (Video)



Kako nezvanično saznajemo, do požara je došlo kada se zapalio roštilj u kuhinji restorana.

- Na licu mesta je devet vatrogasnih vozila sa 38 vatrogasaca - rekla je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Žugić Vuksanović.

Prema njenim rečima, požar je izbio u dimnjaku, a zahvatio je i krov, kome, zbog izolacije, vatrogasci teško prilaze. 

U trenutnu izbijanja požara u restoranu je bilo gostiju, ali srećom niko nije povređen. Požar se proširio i na unutrašnjost objekta i trenuntno se jasno vidi plamen.

Vatrogasci su po naređenju nadređenih sišli sa krova objekta jer je plamen izbio napolje. Nisu uspeli da probiju krov "Central parka" i lokalizuju požar jer je napravljen od trostrukog lima.

Jedina olakšavajuća okolonst je to što vetar koji duva u suprotnom pravcu. Požar je, međutim, zahvatio stan na poslednjem spratu i krov susedne zgrade. Pristigla su kola hitne pomoći, kojima je u bolnicu prebačeno dvoje provređenih. Još se ne zna stepen njihovih povreda.



Lokal “Central park”, koji je otvoren pre dva meseca i predstavlja mnogima jedno od omiljenih mesta za izlazak, između ostalih, drže i Marija Kilibarda i Ivan Ivanović.

Autor: S.P.
Izvor: Blic
Video: Agencija Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>