Region

Svet

Džej zbog blokatora pije samo koka-kolu

Posle pritisaka od strane svojih bližnjih, Džej Ramadanovski konačno je prestao sa konzumiranjem alkohola, koji mu je zabranjen nakon lečenja metodom blokade.

Džej zbog blokatora pije samo koka-kolu



- Ne pijem više alkohol. Svi me kritikuju. Morao sam da prestanem i sad pijem samo “koka-kolu”. Jeste da ni ona nije zdrava, ali je svakako bolja od alkohola - rekao je Džej, kog smo uslikali na snimanju “Grandovog” novogodišnjeg programa, a njegove kolege su konstatovale da pevač već bolje izgleda.

Podsećanja radi, Ramadanovski je nedavno imao zdravstvenih problema do kojih je došlo kada je poništio dejstvo blokatora koje je primio kao terapiju kojom je započeta njegova borba odvikavanja od alkohola, ali i od opijata. No, on je navodno ubrzo bio posustao i vratio se porocima.

- Pre izvesnog vremena Džej je na nagovor dugogodišnjih drugara posetio jednu privatnu kliniku, gde mu je urađena takozvana blokada injekcijom koja suzbija želju za opijatima i alkoholom, ali i pored toga pevač je došao u iskušenje, pa se ponovo „uradio“ i ucirkao, a taj „luksuz“ mogao je da ga košta života.

Pošto je Džeju zdravstveno stanje stabilizovano, on će za doček Nove godine nastupiti pred svojim Dorćolcima u restoranu “Gaučosi”. Pevač poznat po stvaranju odlične atmosfere najavljuje dobru zabavu: - Prvi put ove godine pevam u svom kraju. Ma bre, em što je dobra kafana, em što sam blizu kuće. Garantujem najbolji provod u Beogradu, sto posto! - rekao je Džej.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>