Svet

Region

Filmski par Travolta i Olivija snimili album u znak sećanja na njegovog preminulog sina! (Video)

Mitski filmski par, Džon Travolta i Olivija Njutn Džon, pevali su zajedno prvi put od filma "Briljantin", na božićnom albumu snimljenom u znak sećanja na glumčevog sina Džeta, koji je umro 2009.

Filmski par Travolta i Olivija snimili album u znak sećanja na njegovog preminulog sina! (Video)"Olivija i ja uvek smo želeli da ponovo sarađujemo, ali bilo je potrebno da to bude dobar projekat, nešto kvalitetno, pošto bi u suprotnom postojao osećaj da nešto silite", kazao je Travolta u intervjuu za australijski sajt Ferfeks medija.

Američki glumac i njegova australijska koleginica igrali su Denija i Sendi u "Briljantinu" 1978, zasnovanom na istoimenoj komediji mjuziklu koji govori o srednjoškolcima iz 1950-ih godina.

Glumački par u tom filmu je otpevao pesmu "You're the One That I Want", koja je postala veliki hit i u svetu je prodata u desetine miliona primeraka.

"Volim da pevam i nemam često priliku da to radim", kazao je Travolta, koji je na božićnom albumu "This Christmas" angažovao i Barbaru Strajsend i Tonija Beneta.

Na albumu, snimljenom za Fondaciju "Džet Travolta" i fondaciju za borbu protiv raka Olivije Njutn Džon u Melburnu, biće i jedna pesma Džona Farara, autora numere "You're the One That I Want".

"Za nas je to divan način da radimo stvari koje su nam drage i da pružimo obožavaocima nešto u čemu bi voleli da nas vide zajedno", kazala je Olivija Njutn Džon.

Džet Travolta umro je 2. januara 2009. od napada epilepsije, dok je s porodicom bio na odmoru na Bahamima.
Travolta i njegova žena, glumica Keli Preston, imaju i ćerku rođenu 2000. i dvogodišnjeg sina.Autor: S.P.
Izvor: Beta

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>