Region

Svet

Rat bivših ljubavnika: Ana Mihajlovski napala Gorana Stamenkovića!

Ana Mihajlovski napala je Gorana Stamenkovića, vlasnika produkcijske kuće "Emotion", da ju je ostavio bez voditeljskog angažmana i uništio joj karijeru.

Rat bivših ljubavnika: Ana Mihajlovski napala Gorana Stamenkovića!Voditeljka je pre nekoliko dana napravila scenu u prostorijama produkcijske kuće zato što je ostala bez angažmana.

"Ana je urlala! Optužila je Gorana Stamenkovića i njemu bliske ljude da su joj uništili karijeru, namerno je ostavivši bez TV emisije", otkriva sagovornik: "Iako joj je Goran, inače bivši ‘životni saputnik’, skrenuo pažnju na to kako neće tolerisati histerisanje i kako će već prilikom sledećeg ispada dobiti otkaz, Ana se nije preterano potresla. Niti je ozbiljno shvatila Gošine opomene. Zbog svega ovoga usledila je šut-karta, koja je trenutno u proceduri, a Ana već danima Gorana oslovljava kao bivšeg poslodavca."

U "Emotion"-u nisu hteli da potvrde ni da demantuju navode izvora, dok je Ana kratko saopštila: "Ne želim da komentarišem bilo šta što se tiče mog profesionalnog angažmana."

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>