Region

Svet

Sve je spremno! Zavirite u garderobu Dženifer Lopez (Foto)

Sve je spremno za današnji dolazak latino dive Dženifer Lopez. Imate priliku da vidite bekstejdž u kom će pop diva boraviti pre koncerta.

Sve je spremno! Zavirite u garderobu Dženifer Lopez (Foto)



Svlačionica Džej Lo je sva u belom. U toku noći dopremljena su i dva buketa od po 12 belih ruža koja će je sačekati kada stigne u Beograd.

Pevačica će u našem glavnom gradu ostati nepunih osam sati i nakon koncerta putuje u Dubai. Juče je u Beograd već stiglo 65 ljudi iz njenog tima, među kojima su plesači i kompletna produkcija koncerta, dok Džej Lo stiže danas.

Ima i svlačionicu sa kostimima u kojoj su ogledalo, dve lampe i dva paketa belih peškira. Kako saznajemo, Džej Lo je prva koja je tražila i beli pod, te da se garderoba kompletno tapacira u belo. Već smo pisali o tome da voli belu boju i da na svakom njenom nastupu sve mora biti baš u toj boji.



Kada je u pitanju ketering, na meniju će se naći riba. Inače, čak 20 prostorija u Areni zauzela je ekipa pop dive, a među njima su i soba za masažu, dečija igronica, soba za njenu majku, kao i za ostale saradnike. Na rajder listi je zapisano i to da niko ne sme da se nađe u tom prostoru od kada diva stigne u Beograd.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>