Svet

Region

Rijana pokazala tetovaže: Pozirala potpuno gola (Foto)

Pop zvezda Rijana u više navrata se slikala golišava, ali ovoga puta otišla je najdalje. Bez donjeg veša, pozirala je za magazin GQ samo ogrnuta jaknom, dok je intimne delove prekrila rukama.

Rijana pokazala tetovaže: Pozirala potpuno gola (Foto)Fanovi širom sveta već su navikli da viđaju Rijanu sa veoma malo odeće na sebi, ali najnovija fotografija ih je posebno obradovala.

Lepotica sa Barbadosa pokazala je brojne tetovaže pozirajući potpuno gola, ako se izuzme kožna jakna kojom se ogrnula.U intervjuu za GQ pevačica je otkrila da voli da dominira na svim životnim poljima, osim u ljubavi.

"U svim drugim aspektima sam dominantna, ali u vezi volim da se osećam kao žena. Zato se povučem i prepustim vođstvo muškarcu", rekla je Rijana.

Ona je ućutkala glasine o pomirenju sa Krisom Braunom, sa kojim se snimila duet "Nobodies Business" za svoj novi album "Unapologetic".

Kako bi promovisala sedmi album, koji izlazi 19. novembra, Rijana će tokom sedam dana održati koncerte iznenađenja u sedam evropskih gradova, u okviru "777" turneje. 

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: GQ

Viber

Izvor: Svet Plus


>