Region

Svet

Severina: Vaspitaću Aleksandra da bude dobar čovek, to je najvažnije

Severina je pravi primer srećne i ispunjene majke koja na pitanja o svom detetu odgovara puna oduševljenja i ponosa.

Severina: Vaspitaću Aleksandra da bude dobar čovek, to je najvažnije



Popularna pevačica, čiji je raskid veze sa Milanom Popovićem glavna tema u medijima poslednjih dana, raspričala se o svom osmomesečnom sinu Aleksandru: "Ovo je prvi put da sam otišla, a da njega nisam povela sa sobom. Stalno smo zajedno, nerazdvojni smo, postali smo pravi kompanjoni", izjavila je Severina na koncertu u Frankfurtu, gde je nastupila zajedno sa Draganom Mirković.

Osim toga, Severina se osvrnula i na nove Aleksandrove dogodovštine, te je podelila sa publikom da je mali Aleksandar već i progovorio, a prva reč mu je bila "baba". "Izgovorio je prvu reč - baba, i najsrećnija zbog toga je bila moja mama."



Aleksandrovo nedavno krštenje, koje je, podsećamo, bilo bez Milanovog prisustva, pamtiće po rečima sveštenika "Da mi je dolinom smrti proći ja se ne bojim", a krstila ga je na dan sveca kog "poštuju i katolici i pravoslavci i Židovi i muslimani".

O tome kako će vaspitavati svog sina, Severina je rekla: "Trudiću se odgojiti ga da bude dobar čovek, to je najvažnije. Biti samo vernik nije dovoljno, to nije moralna kategorija, a biti dobar čovek jeste. Ima i ateista koji su jako dobri ljudi", zaključila je pevačica.

Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>