Region

Svet

Marini Tadić se smeši uloga u Sulejmanu Veličanstvenom uz Bred Pita?

Pisali smo o tome da je pop pevačica Marina Tadić dobila ponudu da se pojavi u seriji „Sulejman veličanstveni“, međutim, to će se desiti u istom periodu kada će deo popularne turske serije snimiti i holivudski mega star Bred Pit.

Marini Tadić se smeši uloga u Sulejmanu Veličanstvenom uz Bred Pita?



Marina će se, ukoliko prihvati ponudu koju je nedavno dobila, u kratkoj roli pojaviti kao jedna od gošći u palati koja će svojim glasom i stasom ostaviti prisutne bez daha. Sličnu ulogu imala je i jedna bosanska pevačica, čija je pesma na venčanju u seriji oduševila Balkan, kaže naš sagovornik i dodaje:

-Marinin spot za pesmu „Bol za bol“, video je je jedan od producenata i glavni kostimograf serije Serdar Basbug, prilikom posete prijateljima u Beogradu, i tako je sve počelo. Marina je  nedavno primila poziv i trenutno se dogovara oko detalja njenog učešća u projektu.

Holivudski glumac Bred Pit potvrdio je učešće u seriji, i to baš u epizodama u kojima bi trebala da se pojavi Marina, pa će pevačica biti u prilici da sarađuje sa jednim od najpopularnijih glumaca na paneti.

-Marina ima harizmu, a njeno koketiranje sa kamerom me oduševilo. Predložio sam reditelju da je angažuje i koliko shvatam, trenutno se radi na tome, potvrdio nam je Serdar Basbug.

Slične informacije dobili smo i od Marine kada smo je pozvali a komentar:

-Ne znam turski i teško da ću moći da pričam na tom jeziku, osim ako neće da me nahuju. Pročitala sam negde da će i Bred Pit glumiti u seriji, pa u slučaju snimanja scena sa njim pristajem i na brzi kurs turskog jezika, kaže uz osmeh Marina.

Autor: B.B
Foto: svetplus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>