Region

Svet

Jelena Jakovljević u Velikom bratu za 20.000 evra?

Poznata manekenka, Jelena Jakovljević bin Drai, dobila je ponudu za učestvovanje u VIP izdanju rijalitija "Veliki Brat".

Jelena Jakovljević u Velikom bratu za 20.000 evra?



Dolazak u rodnu grudu Jelena bi mogla dobro da naplati pošto, kako otkriva izvor blizak produkcijskoj kući "Emotion", sa bivšom misicom pregovaraju o njenom gostovanju u novoj sezoni rijalitija "VIP Veliki brat", koja počinje sa emitovanjem u januaru 2013. godine, a pored nje pažnju gledališta okupiraće i Jelena Žeželj i Nenad Čanak, aktuelni dečko Ene Popov.

Kako navodi izvor, gospođa bin Drai, koja već godinama živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa suprugom Saidom Bbn Draijem i decom, zainteresovana je za učešće u popularnoj emisiji, a oni su joj za to ponudili 20.000 evra za nedelju dana.

Nedavno su počele pripreme za "VIP Veliki brat", koji će se smitovati na Tv Pink, a produkcijska kuća "Emotion" uveliko pregovara sa Jelenom bin Drai oko ulaska. Ipak, Jelena bi došla u Srbiju samo zbog ovog rijalitija i bila bi gost "VIP Velikog brata" nedelju dana. Da bi "Emoušn" postigao dogovor, ponudili su joj za Srbiju fantastičnih, a za Emirate tričavih 20.000 evra. Pregovori će biti privedeni kraju u decembru i tada će se znati da li će i ona učestvovati - otkriva izvor blizak producentskoj kući.

Inače, osim kao misica i manekenka, Jelena bin Drai poznata je i kao bivša devojka Edina Škorića. Pre četiri godine udala se za arapskog milionera, šeika Saida bin Draija, sa kojim živi na imanju nadomak Dubaija, zajedno sa ćerkom Asjom i sinom Halilom. Jelena se više ne bavi modelingom, već biznisom - otvorila je salon lepote i luksuzno obdanište.



I dok se sa arapskom snajkom još pregovara, Žeželjeva, koja je i postala poznata učešćem u "Velikom bratu", i Čanak su sigurni učesnici nove sezone najpoznatijeg rijalitija. Međutim, kada smo od produkcijske kuće "Emotion" zatražili komentar o pregovorima sa Jelenom i potpisanim ugovorima sa Žeželjevom i Čankom, njihov portparol je sve demantovao.

"U ovom trenutku produkcijska kuća "Emotion" ni sa kim od potencijalnih učesnika nije počela pregovore na temu učešća u VIP Velikom bratu", rečeno je iz "Emotiona", dok do komentara Jakovljevićeve, Žeželjeve i Čanka nismo uspeli da dođemo.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>